Välkommen!

9 april 2010

Photoshop 'til you drop!

Har gått och varit sugen på en ny logga, eller header eller vad man nu kallar det. Är ingen hejjare på Photoshop direkt, men något kan jag väl  ändå åstadkomma på egen hand - "själv är bäste dräng" tänkte smålänningen i mig och skred till verket!

Letade lite nya brushes och fonts på nätet då mina krav på ingående element var dessa:
fisk - check! x flera dessutom!
turkos färg - check!
snygg font - hrrrrm, nja jag vet inte. försökte hitta en snygg font att ladda hem, men det hela slutade med vanliga standard Impact som jag tryckte ihop litegrann och drog isär. Tada!

Plippetiplopp och viftelivift så blev det det här!Ärligt - vad sägs!?

9 kommentarer:

 1. Jag tycker den var tuff, passar en makrill =).

  SvaraRadera
 2. Jag gillar den här bättre! Ger ett fritt och luftigt intryck.

  SvaraRadera
 3. Snyggt och passade tycker jag!

  SvaraRadera
 4. Snygg tycker jag! Både bild och typsnitt! Kanske lite "dyster" för att sälja barnkläder kanske någon tycker?? Men inte jag! Gillar!! :-)

  SvaraRadera
 5. Åh jag gillar den supermycket! Tycker verkligen att det verkar vara du och färgen och känslan är underbar :-)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker den är grym. Makrill ska det va ;)Själv är jag helt off vad gäller photoshop...men som tur är har jag bra hjälp inom familjen när behovet uppstår. Kram

  SvaraRadera
 7. Jättesnygg!! Annorlunda mot hur det ser ut på många sybloggar, vilket jag bara ser som positivt! Härliga färger och nästan lite drömskt intryck...

  SvaraRadera
 8. Kul att ni gillar den. Jag var lite rädd för att den skulle kännas basal eller trivial. Men jag ville ha något "lättare" än förra bilden som var extremt "tung" att titta på. Samtidigt ville jag inte att den skulle vara gullig, även om det är barnkläder jag syr. Förra bilden signalerade ju ännu mindre att jag syr barnkläder :)Jag tycker jag till känslan av att sitta på botten och betrakta ett fiskstim snett underifrån. Ja, den här känns väldigt mycket jag! Kanske är den lite, lite, lite melankolisk i sin enkelhet... Kram till er alla!!

  SvaraRadera