Välkommen!

28 april 2010

Muddisar

Har ägnat mig åt att sy muddisar i små storlekar. Egentligen skulle jag sytt ett par hängslebrallor, men det har ta mig sjutton gått troll i det projektet. Så det blev ett par muddisar istället. Använde "mitt" vanlig mönster på muddbyxor - ett omarbetat från Ottobre.

Två par muddisar i Znoks brun-vita elefanter. Lime resp turkos mudd. Ett par muddisar i hjärtvelour från Miniskunk och orange mudd. Alla tre i samma storlek, 68/74 (jag vet, knepig storlek, men så är det!). Samtliga lägger jag i makrillshopen!!

8 kommentarer:

 1. Å vad fina! Snyggt med kontrastfärgerna!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag påbörjade att sy babykläder när jag gick i nian, men hann aldrig bli klar. Skulle väldigt gärna vilja börja sy nya. Jag tänkte mest fråga dig om du har/vet några bra mönster till babykläder med enkla beskrivningar? Jag skulle bli överlycklig om jag fick hjälp med detta. Skulle vara en perfekt sysselsättning, speciellt med gravida i släkten att överraska!
  Om någon snäll själ har något mönster att skicka över mail, så vore det underbart snällt!
  Lina-sand@hotmail.com
  /Lina.

  SvaraRadera
 3. Så fina! Hjärttyget är underbart.

  SvaraRadera
 4. Fina byxor! Får man fråga var du har köpt den gröna mudden, svårt att hitta fina gröna färger tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Vet du, jag tycker inte att 68/74 är någon knasig storlek alls. Jag har ofta önskat mig precis sådana storlekar när min dotter befunnit sig mitt emellan affärernas dubbelstorlekar. Inte vill man köpa 62/68 när 68 är lagom, och nästa storlek 74/80 är ju på tok för stort då.

  Jag gillar de färgglada muddarna förresten!

  SvaraRadera
 6. Jättefina byxor, jag sydde själv exakt likadana för några dagar sedan (elefant) med samma muddfärger, gillar verkligen kombon. Velourbyxorna va också väldigt fina!

  SvaraRadera
 7. Jättefina byxor, alla tre.
  Gillar verkkligen elefanterna.

  SvaraRadera