Välkommen!

26 april 2010

Matchande beställning

För ett bra tag sedan fick jag en beställning på matchande tröja och klänning i grönt stjärntyg från en av mina bästa vänner sedan universitetstiden i Uppsala. Båda skulle ha kort ärm och klänningen skulle ha knäppning ner i ena raglanärmen. Färg på mudd fick jag bestämma, bara det blev samma på båda. Turkost tycker jag är fräscht och somrigt och lika snygg på tjejer som på killar. Tröjan är i stl 122/128 och jag utgick från ett mönster i Ottobre (kommer inte ihåg numret nu). Till klänningen i stl 92/98 använde jag som vanligt Meedom med egna justeringar. Denna kommer förhoppningsvis att kunna användas lääääänge, först som klänning sedan som tunika!

Numera bor jag och min vän på helt skilda håll i Sverige, jag på västkusten och hon på östkusten, eller närmare bestämt Höga Kusten. Det är således extra kul att få skicka iväg ett makrillpaket till nordligare breddgrader :) Paketet ifråga har åkt med mig fram och tillbaka till jobbet i en veckas tid nu, men idag ska jag ta mig i kragen och lägga det på lådan!!

4 kommentarer:

  1. supersnyggt!!!
    gillart starkt färgkombon:))

    SvaraRadera
  2. ÅÅÅÅÅÅÅ va fint det blev!!! Längtar efter att få hämta ut paketet, trot det kommer bli superfint i sommar på våra små brunbrända lintottar! Kram!

    SvaraRadera