Välkommen!

15 april 2010

Ännu fler..

Här är ytterligare en tröja jag sytt till makrillen. Jag gillade verkligen den här bodyn som vi nyligen slutat använda. Så jag ville gärna ha en tröja i samma tyg. Den här gången vände jag dock ärmarna rätt :) Det är framför allt mjukheten i den relativt tjocka jerseyn från Jofotex som jag gillar. Men tyvärr håller inte färgerna speciellt bra. Använde ett mönster från Ottobre 4/2004. Förlängde en stl 86 så att längden motsvarar en 92. Fållade ärmarna istället för att sätta mudd.


Och så till sist en live-bild på en inte alltför medgörlig makrill i ubåtströjan, som jag blev väldigt nöjd med! Att agera modell på morgonen tillhör dock inte makrillens favoritsyssla...

4 kommentarer:

 1. Blåröda tågtröjan är en favorit här oxå. Å jag känner igen mig i lille makrillens tydliga kroppsspråk på morron... vill inte! Men har är jättefin i ubåtströjan :-)

  SvaraRadera
 2. Fin tågtröja - och vad fin makrillen är i ubåtströjan. Fotografering på morgon är ingen favoritsyssla hemma hos oss heller...

  Håller med om tyget - gillar tjockleken, men lite synd att det tappar såpass i färg som det gör.

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där med att inte vilja va på bild. Min son vägrar ställa upp på bild när jag ska fota nå kläder jag sytt :)

  Superfina tröjor. Älskar ubåtstyget!

  SvaraRadera