Välkommen!

23 mars 2010

Bara en mössa

Det är lite klent med färdigsydda plagg här hemma nu. Men jag har en massa i "pipen" - det dräller mönster och tillklippta delar i hela matrummet (till min mans stora förtret)! Anledningen är att det har trillat in en hel del beställningar de senaste dagarna. Alla ifrån härliga vänner på alla möjliga håll runt om i vårt avlånga land!! Kul kul!! Och sen har jag börjat på hemlisbytet som jag är med på denna gång. Och sen, inte att förglömma, ska Tygterrier få sin del i bytet som innefattar en tröja av de gröna fordonen från Mjuka tyger.

Så idag bjuder jag bara på en mössa som jag sytt till mig själv. Vanlig toppluva utifrån eget mönster och i petrol/rosa campan. Favoritmössan just nu!!

Vill också säga att jag har varit på strålande humör idag!! För första gången på väldigt länge var det riktigt kul att vara på jobbet. Jag blev så fast i caddandet att jag nästan glömde att hämta makrillen på dagis...

3 kommentarer:

 1. Grattis vad kul med alla dessa bestälningar!!! och vad bra att du ändå syr något till dig själv! En favvomössa!!!

  Och du, vill också tipsa om att fordonen finns väl inne nu igen om du menade de rosa? Skynda att beställa så du inte sliter av dig allt håret :-)

  Handspritad axelklapp tillbaks :-) :-)

  SvaraRadera
 2. Inte så bara - jättesnygg mössa! :)

  Kul med mycket beställningar!

  Vad härligt att det är så kul att jobba också! Jag har bara 1½ vecka kvar av föräldraledigheten och massor av ångest över att börja jobba. Skönt att höra att det kan gå... :)

  SvaraRadera
 3. Finfin mössa å vad kul med en massa beställningar! Som CAD-nörd själv förstår jag väl hur man kan fastna i det ;-)

  SvaraRadera