Välkommen!

21 december 2009

Ännu en body...

Jag har snöat in lite på att sy bodies då jag tyckte att de som låg i byrålådan var alldeles för uttjatade. Så makrillen har fått hela fyra stycken nya på ett par veckor bara. Det här är den sista i raden - en mjuk och skön i trolltyget. Samma knäppning som i den blåröda nattågsbodyn - det är min nya favoritknäppning! Den här gången gick allt problemfritt och jag är mer än nöjd med resultatet. Med tanke på alla mörka plagg jag nu sytt åt makrillen så måste garderoben nu kompletteras med ett par nya velourbyxor i svart :)


Har föresten köpt nya namnband, den här gången med turkos text på svart bakgrund. Mer makrill-mässigt om du fråga en äkta bohuslänning (själv är jag ju en fuskbohuslänning från mörkaste småland...).


Material: Olivgröna troll från Mjuka tyger. Muddväv från Stoff och Stil.

4 kommentarer:

  1. Superfin! Det är så kul se trollen få liv=) Snygg namnlapp. Jag tycker det verkar svårt att sy bodys, men om jag får en lite någon gång så måste jag försöka, dom är ju sagolikt söta.

    Kram/Johanna

    SvaraRadera
  2. Jätte fin! Du har verkligen lyckats med knäppningen, måste prova jag med... Snygg dekor söm på andra raglan sömmen oxå. Trodde jag skulle få ändan ur vagnen och beställa en overlock innan ju men icke, får nog bli en nyårspresent istället;)

    SvaraRadera