Välkommen!

25 maj 2013

Till stjärnflickan

Mitt varma barn behöver påfyllning i byrålådorna nu när det snart (?) blir varmare. Mitt svalare barn behöver också påfyllning. Som vanligt ligger jag två steg efter ungefär. Är det inte konstigt att man aldrig ligger två steg före nån gång?! Tur att såna här klänningar är enkla att sy. Det kommer bli fler sådana. På min att-göra-lista står även rymliga muddisar, kortärmade klänningar/tröjor till snultran samt linnen, t-shirtar och shorts till makrillen. Och jeans till makrillen. Och jeans till min systerdotter. Och så vill jag sy en del till mig också... Å så var det den där nyfödingspresenten som jag tänkte fixa. Funderar på hur jag ska prioritera - de fina sommarkvällarna på altanen är ju inte fy skam de heller!

4 kommentarer:

 1. Härlig och enkel klänning! Så fint fall på den. Jag har också sommarklädesångest. Ska jag sy tröja eller body till Erik, kort eller långärmat, 80 eller 86? Vilka tyger...??? Jag vill liksom inte "slösa" ett favorittyg på något kortärmat som kanske inte kommer bli så mycket använt... Förstår du? Synördsproblem! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag förstår precis hur du tänker! Jag är likadan. Långärmat behövs alltid, om inte under sommarkvällarna så till hösten. Jag hade satsat på några långärmade tröjor i favvotygerna och sedan sytt kortärmat i tyger jag inte är lika förtjust i. Body eller tröja är ju frågan - det beror ju lite på hurdan Erik är som person ;) Men sy några av varje?!

   Radera
 2. Fantastiskt fin klänning! =) Känner så väl igen det där problemet, man vill ju sitta ute och njuta också...

  SvaraRadera