Välkommen!

15 maj 2013

Hemtillverkat är bäst!

Just nu har jag varken tid eller lust med bloggen. Därför är det väldigt tyst här.

Jag syr dock. Både till mig själv, till barnen och en del beställningar.

Alldeles alldeles snart har bloggen haft 100 000 besökare - inte illa!! Jag är väldigt glad över att det fortfarande finns de som tittar in här, även om jag inte är speciellt bra på att uppdatera bloggen. Det märks tydligt att både Facebook och Instagram har tagit när det gäller att visa upp/kommentera sydda alster.
Ibland funderar jag på att lägga ner bloggen helt och hållet. Vi får väl se hur länge till jag orkar hålla på...

För er som inte sett bilden på Instagram visar jag en bild på min vattkoppsärrade dotter från när vi i helgen var på besök hos mormor och morfar i Småland. Byxorna har jag bloggat om här. Tröjan sydde jag för ett litet tag sedan, men den har inte hamnat på bild. Mössan vet jag inte heller om jag visat på bloggen tidigare. Koftan har mormor stickat.

Må gott!

10 kommentarer:

 1. Nej du får inte lägga ner, älskar att kika in här ju! :)(Din blogg var faktiskt en av de allra första jag började följa som sen gjorde att jag överhuvudtaget började sy, så inspirerande ju!) Ta en vila istället tycker jag :) Rätt var det är kommer lusten tillbaka :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ååå vad gulligt av dig! Tack för uppmuntrande ord. Och roligt att jag inspirerat :) Det är väl liksom det som är det roligaste med sybloggandet - att inspirera och inspireras.

   Radera
 2. Håller med ovan, lägg inte ned!! Jag är inte ens med i FB..
  Och vad gäller lusten, den kommer och går, låt bloggen va ett tag så ska du se att lusten kommer tillbaka med höstregnet ;-).
  /Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle inte tro att jag lägger ner i första taget ;) Jag tycker för mycket om bloggkonceptet helt enkelt. Det blir kanske bara tunnare bland inläggen. Jag tycker det är lite trist att FB har tagit över så mycket - jag föredrar bloggformen eftersom det är lätt att återvända till inläggen. Kram och tack för orden!

   Radera
 3. Neeej! Lägg inte ned! Roligt att få lite inspiration.
  /Annette

  SvaraRadera
 4. Men neeeej, lägg inte ner!! Jag älskar ju din blogg, du gör så fina saker och jag blir så inspirerad! :)

  Sjukt gullig bild, förresten! Både tjejen och kläderna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nejdå, jag hänger kvar ett tag till :)

   Tack för berömet - jag är verkligen stolt över att kunna klä barnen i hemtillverkat :)

   Radera
 5. förstår dina tankar - tänker samma ibland, hur länga ska min blogg finnas kvar...?! jag tittar ALLTID när du uppdaterar, följer dig på instagram o vi är ju "vänner" på fb - så jag ser dig ju ändå ;)
  älskar dina saker - tygerna du syr av!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack å bock! Men Åsa! Du hinner ju med så sjuuuuukt mycket själv - har du extratimmar på ditt dygn? Roligt att höra att du kollar när jag uppdaterar, sånt värmer!!

   Radera
  2. åh, som man önskade det ibland....en sisådär 4-5 timmar extra mellan kl 19-20 på kvällen?!
   Detta året har varit helt galet, och det tar ut sin rätt, just nu försöker jag pausa, hämta barnen så tidigt som möjligt, sitta still lite...!
   Vill så gärna ha eget, fortsätta med kläder o sömnad och är lite destruktivt lagd dessutom, plågar mig med nattarbete ;)
   Just bloggen och fb känns som en broms ibland, att man ska lägga tid på DET också!
   Pepp-kram till oss, ha det gott - kram!

   Radera