Välkommen!

1 mars 2013

Ett oväntat slutresultat

Makrillen har verkligen dragit iväg på längden och är därför i behov av nya brallor. Dessa har legat utklippta ett tag, men vi har haft sjukstuga till och från under flera veckor nu att orken inte har funnits. Och när jag väl tänkte klippa till muddarna så hittade jag inte den svarta muddväven som jag hade tänkt använda. Det blev till att tänka om. Valet föll på mörkgrå muddväv och så kände jag mig galet inspirerad av den gula tråden som satt i min cp.

Resultatet blev knappast det jag från början tänkt mig, men jag är sååååå nöjd! Mycket roligare än med svart mudd och svarta stickningar.

Joggning med flossad baksida från SoS, liksom tyget till fickpåsarna och muddväven.


11 kommentarer:

 1. Vad snyggt det blev med mudd istället för kantad ficka. Har aldrig tänkt på att göra så :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag syr alltid med mudd. Tycker det är snyggare än kanbtand :)

   Radera
 2. Vilka snygga byxor! Visst är det skönt när man helt plötsligt kan tänka utanför sina vanliga färgtänk, och får ett jättefint resultat! Hur blir det för dig med joggingen - får du hål i grensömmen? Blev uppmärksammad på det i vi sytokiga, och ja, så har det blivit på mina plagg också. Så trist, för jag gillar verkligen deras joggingtyg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så överraskad man kan bli av sig själv! Vad gäller hål i grensömmen så har jag samma problem. De brallor jag sydde i julas har två hål nu. Har inte sett dem tidigare men, men inte heller det paret har klarat sig utan hål...

   Radera
 3. Flott bukse, både leken og litt "voksen" i fargene.

  Gult er alltid kult, så det blei en flott detalj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jag tycker också att gult är en fin accentefärg!

   Radera
 4. Så sjukt snyggt!! Färgkombon, detaljerna, modellen...

  SvaraRadera
 5. Guuud vad snygga!!! Jag gillade verkligen den randiga fickan! Tar du beställningar? Vad kostar isf ett par i 104? Svara gärna till min mail idamalmen at hotmail punkt com

  SvaraRadera