Välkommen!

1 mars 2011

Fler karameller

Jag fortsätter på temat karameller. Ett gäng muddisar till shoppen har det blivit. Har ytterligare par i turkost med randiga muddar tillklippta, men dem har jag inte sytt ihop ännu. Får se om jag hinner göra det framåt kvällen. Just dessa är i stl 68 och 80 ungefär - men muddarna gör dem användbara över flera storlekar. Jag har haft likadana muddisar till makrillen över nästan tre storlekar - men det är klart, då var de lite långa i benen i början, även med uppvikt mudd!


Hilcovelour från Tygpyssling i de rosa och grå paren, den lila velouren kommer jag inte ihåg var jag har köpt. Randig mudd också den från Tygpyssling. När man är pojkmamma är det ibland kul att få gå loss lite med tjejiga färger... även om jag kanske personligen föredrar mer unisexfärger :)

4 kommentarer:

 1. så härliga... visst får man ett sug efter att sy "flickigt" ibland:)har ni kollat vad det ska bli? Lycka till om vi inte hörs innan!!!KRAM

  SvaraRadera
 2. Å vad läckra! Ja visst är det härligt med karamellfärg. Och få gå loss på dem som pojkmamma. Tänk, snart vet du om det blir en pojke till eller en flicka. Här blir det pojke enligt 100% säker ultraljudssköterska.

  Snygga färgkombos, du har känsla för det där!

  SvaraRadera
 3. Visst behöver man lite färginjektion såna här gråa, trista dagar...

  Nej, vi har ingen om vad det blir. Jag tror i och för sig att det blir en kille till, men min bm sa att det är vad de flesta tror - att man får ett till barn av samma kön som det första :) Men jag känner mig som en riktig pojkmamma ;)

  SvaraRadera
 4. Jättehärliga färger och kul med randiga muddar. Är också pojkmamma och syr nu blommiga klänningar bara för att det är så kul.

  SvaraRadera