Välkommen!

17 oktober 2010

Och vinnaren är...

... men först måste jag berätta vad vi har ägnat större delen av kvällen till. Nämligen ommöblering. Det hela började med att vi pratade om renovering av källaren. Sedan pratade vi om vilka möbler som skulle flytta vart och vad vi skulle behöva köpa nytt. Då kläcker min underbare make, i förbigående, att vi skulle kunna flytta vårt matbord till delen där vi idag tittar på tv bara för att få mera plats kring matbordet. Han menar inte så mycket mer med det.

Men jag hör det geniala idén och det bästa är att det går att genomföra den redan idag!!! Till saken hör att vi bor i ett litet hus, bara 48 kvm i byggnadsarea (totalt ca 70 kvm boarea!). Äter mat (umgås med folk som hälsar på, syr och sitter vid dator, dvs merparten av vår vakna tid) gör vi i ett ganska trångt matrum intill köket. I anslutning till matrummet har vi en något större yta med en vägg med bokhyllor, kamin, tv, soffa och två fåtöljer som knappt får plats. Detta utrymme är jättesvårmöblerat, med två dörröppningar, kaminen och ett stort fönster.

Så vi började kvällen med att flytta alla möbler från ena sidan av huset till den andra. Och det blev verkligen SUPERBRA!! Jag är såååååååå nöjd! Helt plötsligt har vi gott om utrymme kring matbordet, med en läsfåtölj i ett hörn, lätt att nå böckerna i bokhyllorna och en liten, men mysig tv-hörna mellan det nya matrummet och köket. Perfekt när Arvid vill titta på film men ändå vill ha sällskap av oss. Tyvärr har vi bara plats för den ena fåtöljen så nu måste jag leta efter ny plats åt den andra... inte helt lätt uppdrag... Detta gjorde att vi även fick anledning att omorganisera och röja i bokhyllorna. Jippi!!! Nu sitter jag vid matbordet och NJUTER!

Känns som att jag glömt något?!
Ja just det, vinnarna i min give away!!!! ;)

Jag använde en slumpgenerator och drog först ett namn som skulle vinna bäbisfilten. Sedan drog jag ett nytt namn på den som skulle vinna bäbissnutten.

Vinnaren av bäbisfilten blev: EMSTERS ALSTER!!!

Vinnren av bäbissnutten blev: FANGORIA!!

Grattis till er båda!!! Vi hörs på mailen :)

2 kommentarer:

  1. Jihoo!! Åh, vilken bra start på dagen! Tack så mycket!

    SvaraRadera
  2. Jippi, vad glad jag blir!!! =) Tack!

    SvaraRadera