Välkommen!

16 september 2010

Hemma i min lejonkula...

...känns den här bodysuiten (vilket fult ord) helt rätt. Den är sydd i interlock från JNYdesign utifrån en av mina favoritpyjamasar från Katvig från när makrillen var liten. Ville nämligen få till en pyjamas utan söm mitt bak i ryggen och med knäppning i grenen och det hade jag naturligtvis inget mönster på. Varken orkade eller hade lust att fundera ut hur jag skulle sy en grenkil så jag gjorde helt enkelt bara lite längre hals-grenmått än vanligt och hoppas att blöjrumpan får plats! Nu var det så Katvig-pyjamasen var sydd i stretchig jersey så därför återstår väl att se hur bra det blev att sy modellen i den mer stumma interlocken.

Lite skrynkligt som det alltid är i den här lejonkulan...Efterlysning: är det någon som vill sälja (eller byta) en bit av Jofotex-fåren i färgställningen mörk turkos -orange? Jag vill så gärna sy en pyjamas i denna modell i det tyget, men att lägga en beställning hos Jofotex enbart för detta ändamål känns lite onödigt... MAILA MIG!!

5 kommentarer:

 1. Vilken söt pyjamas! Jättefin modell! Man blir ju helt bebissjuk när man ser såna här plagg =)

  SvaraRadera
 2. Superfin!!
  Har tyvärr inte det jofotextyget..

  SvaraRadera
 3. Å så söt! Har tyvärr inget tyg!

  SvaraRadera
 4. Underbar!!! Och GRATTIS!!!!!!!!! Vad roligt!!!!! Jag hade missat nyheten, har inte hängt med i bloggsvängen sista tiden. Hoppas du mår lite bättre nu! Ser fram emot alla bebiskläder som kommer dyka upp i bloggen nu!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Åh, så söt, det är något särskillt med små bäbiskläder!

  SvaraRadera