Välkommen!

14 september 2010

Hej alla fina!

Och tack för alla kommentarer till mitt förra inlägg!! Det värmer att läsa att det är så många som kikar in här fastän jag är dålig på att uppdatera bloggen för tillfället!!

Pyssellusten är tillbaka. Däremot har min kropp bestämt sig för att bli trött klockan åtta på kvällen lagom till dess att min "egentid" inträder. Är det inte finurligt så säg :) Jag försöker dock att sticka på all tid som uppstår mellan mat-, sov-, lek- och arbetstider.

Tänkte passa på att visa en present som min mamma beställde (i somras...) till en kollega som precis hade fått en liten tjej - en småttingmössa med matchande dregglis. Campan (underbart tyg!!)  och velour från Hilco, vit mudd från SoS.Tillägg: mössmönstret har jag fått från Lilla Gryn, som i sin tur har ritat det utifrån en köpt mössa.

7 kommentarer:

 1. Kul att lusten återvänt, typiskt att tiden/orken inte finns. Men det kommer nog så småningom! :) Gulligt babyset! Vad är "campan" för sorts tyg...?

  SvaraRadera
 2. Hello, would you mind telling me where you got the pattern for the hat from. I would like to make one for a friend of mine.
  Thank you very very much.
  Best regards from Berlin
  Susann

  SvaraRadera
 3. Grattis till bebisen i magen!
  Fint set!

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!!!

  Jag har varit bloggborta i snart två månader nu så jag har missat den stora Händelsen!! OÄNDLIGT STORT GRATTIS!!!!!! Jösses vad kul med en BÄBIS!!! :-) :-) :-) (Blir inte lite avis :-)).

  Själv skall jag ta mig i kragen och börja skapa igen. Saknar det. Jättemycket. Och jag som blir trött klockan åtta utan bäbis......

  SvaraRadera
 5. Å så fina, älskar ränderna!

  SvaraRadera
 6. Superfint set! Kul att läsa inlägg från dig igen :-)

  SvaraRadera
 7. Gulligt set i fina färger! Jag älskar denna lite toppiga modell på mössa!

  SvaraRadera