Välkommen!

5 maj 2010

Hängslebrallorna det gick troll i

Jag nämnde tidigare ett par hängslebrallor som det gått troll i. Det här var första försöket att få till ett par snygga brallor till beställningen. Klippte ut, sydde på lapparna på knäna, sydde ihop delarna och... kom på att önskemålet var knäppning i grenen. Vad gör man? Lägger brallorna åt sidan och gnisslar lite tänder...

Igår sydde jag i alla fall klart dessa brallor - UTAN knäppning i grenen. Mönstret är ett kraftigt omgjort från Ottobre 1/2004. Använde det mest för att få till storleken. Men hur lyckat var det? Det ska vara stl 56, men jag tycker mer att det ser ut som 68!! Trots detta gillar jag brallorna rejält, tycker det orange och gula är snyggt till den bruna velouren. Synliga fuskcoversömmar i sidsömmar och mitt bak för lite extra effekt!

De ser lite sneda/ojämna ut upptill, men det är bara slarv vid fotograferingen...

Eftersom de är "över" så kommer de att hamna i makrillshopen.

10 kommentarer:

 1. Trollsömnad är så uttröttande. Men om det är till någon tröst så är dom grymt snygga! Önskar jag hade någon som passade i storlek 56-68... men det har jag inte. Fasen.

  SvaraRadera
 2. Så söta!! Gillar de matchande knälapparna!

  SvaraRadera
 3. Supersnygga! Gulligt med de mönstrade lapparna på knäna. Kan tänka mig att dessa kommer att bli sålda direkt!

  SvaraRadera
 4. Skitläckra! Borde gå åt som smör i solsken :o)

  SvaraRadera
 5. Superschyssta brallor! Jag gillar verkligen färgkombon och lapparna på knäna är verkligen pricken över i:et. Fint med fuskcoversömmar också.
  Åh vad jag längtar efter att sy när jag ser dina grejjor! Det har blivit för lite tid för syendet för min del på sistone :(

  SvaraRadera
 6. Så snyggt med sömmen mitt bak... Sitter själv med en beställning som inte går enligt planen... Men lite tid framför datorn gör kanske att lyckan återkommer ;)

  SvaraRadera
 7. De blev verkligen superfina!

  SvaraRadera
 8. Superläckra! Grymt snyggt med lapparna på knän! Kan också tänka mig att de kommer att sälja snabbt..

  SvaraRadera
 9. Så fina! Blir lite nostalgisk, dottern min hade liknande när hon var liten på 70-talet..

  SvaraRadera