Välkommen!

19 december 2009

*doooh*

Jag har tidigare nämnt att jag haft en body tillklippt i de blå nattågen. Igår blev den färdig. Jag riktigt myste när jag sydde ihop den för jag tyckte den blev så snygg. Men så när jag syr ihop den andra sidsömmen så ser jag att MÖNSTRET ÄR ÅT FEL HÅLL PÅ ÄRMARNA!! Man får inte svära, men fy bubblan vad sur och besviken jag blev! Att jag aldrig kan lära mig att vara noggrann vid tillklippningen!! Det här skulle bli paradbodyn på julafton (ingen annan lär gå klädd i body, så det hade varit en enkel match...). Nu tror jag att jag skiter i att använda den på julafton. Kanske hinner och orkar jag sy något annat... Tur i oturen är att mönstret är så himla rörigt att man knappt tänker på att ärmarna är åt fel hål :)

Jag testar olika knäppningar just nu. Så det är ytterligare en annan typ av knäppning på denna. Denna gång precis likadan som hos Krimskrams. Sedan provade jag mudd i ärmsluten istället för kantband eller fåll.


Material: nattåg och mudd från Jofotex.

11 kommentarer:

 1. Fin body, tycker det blev super med knäppningen! Har oxå tänkt prova liknande men på en tröja. Det där med att vända tyget fel till ärmarna har hänt mig i brådskan ett par gånger. Så otroligt irriterande att man inte kan ta tid på sig och göra rätt från början! När det gäller v-ringningen följde jag instruktionen i Åsa Lennartssons bok och kanske hade jag tur när det gick så bra? Prova igen!

  SvaraRadera
 2. Nej, nu får jag allt säga åt dig på skarpen ;-) :-D På med bodyn på julafton och säg inte att armarna är åt fel håll - ingen kommer märka det! :-)
  Jättefin! Älskar verkligen det där tyget! Hur är kvalitén jämfört med jnys jersey med lycra? :-)

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg! Håller helt med Doris & Assar, på med den på julafton och säg inget om ärmarna, ingen kommer att se det utom du!

  SvaraRadera
 4. Jättesnygg! Hade du inte skrevet det om ärmarna hade man inte reagerat på det och det syns knappt!
  Supersnygg!!!

  SvaraRadera
 5. *skrattar*
  okej, då. då får bodyn följa med på julafton ändå. för visst är tyget alldeles fantastiskt fint!!

  doris&assar: jag tycker att den här jerseyn är lite tjockare än den från jny. sen tycker jag att det är lite skillnad mellan de olika färgsättningarna, det bruna känns tunnast, det gula tjockast. men det kan vara ren inbillning. sedan är jag tveksam till hur bra nattågen håller i färg tvätt efter tvätt. det får tiden utvisa!

  SvaraRadera
 6. Superfin! Det är bara andra synördar som tänker på sådant som att ärmarnas mönster inte är åt rätt håll, så om du är ensam synörd på julafton har du ryggen fri ;-)

  Roligt att du fick inspiration på axelknäppning från mig! Jag gillar den knäppningen jättemycket och har i min tur fått idén från Ruttunuttu.

  SvaraRadera
 7. Tack för kommentaren i min blogg :-)
  Jag får sååå mycket inspiration och sylust från alla sybloggar runt omkring så jag tycker det är roligt att också kunna ge lite inspiration tillbaka!

  SvaraRadera
 8. Gå fort och skratta mycket så syns det inte att man sytt fel ;-) INGEN kommer märka nåt! Och OM någon skulle göra det så kan du väl säga att det är en symbol för globaliseringen... För tågen åker väl upp-å-ner på andra sidan jorden?!

  SvaraRadera
 9. Bra att du ska använda bodyn ändå, för den är jättefin!!
  Har oxå varit inne på att sy julplagg i det tyget, lite juliga färger ju, men...köpte en färdig skjorta istället, fast en tröja ska han få i det tyget ändå! =)

  SvaraRadera
 10. Grymt fin! Hade inte märkt att ärmarna var fel om du inte skrivit det.. På med den på julafton!!!
  Ha en skön kväll!
  /Anna

  SvaraRadera
 11. Så utrolig fin, stilig knapning! Holder med de andre, bruk den på juleaften!! Ingen som kommer til å se feilen:)

  SvaraRadera